Expres zprávy

Nejbližší akce

Kontakty

  • tel: 608 862 698
  • mail: info@bowlingweb.cz
  • web: www.ablweb.cz
  • web: www.bowlingweb.cz

Partneři

Jdeme do finále Summer Cupu - atakujeme 500 startů

Libor Mach

Už jen dva dny kvalifikací zbývají do posledního kvalifikačního dne letošního SUMMER CUPu 2106. Bude určitě rekordní - počet startů se již přehoupl přes 500 a tak v MĚŠCI se bude losovat o 25.000,- Na poslední chvíli ještě někteří hráči bojují o účast ve finále - hraje se samostatně ve 4 kategoriích a postiupuje do nich 12 hráčů/ček z kategorie B + C a pak 24 hráčů/ček z kategorií A + D.

Finále se hraje pro všechny kategorie v neděli na Žižkově (A + B + C) a ve Strašnicích odehraje kategorie D- jen časy finále jsou pro každou kategorii rozdílné (najdete je pod výsledky ve své kategorii).

A ještě UPOZORNĚNÍ - ne všichni kteří se do finále probojovali se v neděli finále účastní a tak žádám ty hráče, kteří již teď vědí že v neděli nemohou tak nám pošlete e-mail a nebo SMS případně zavolejte. Místo nich budou postupovat náhradníci dle pořadí pod čárou. Ti kteří v neděli hrát nebudou jsou označeni žlutě

Pro všechny kategorie bude v sobotu večer vytvořena OBSAZOVAČKA - na www.obsazovacky.cz aby jste viděli kdy přesně hrajete - a ještě jednou Vás žádám pokud budete v obsazovačce a nepřijdete dejte nám to vědět - byla by škoda mít místo ve finále volné. Finále se hraje atraktivním systémem a každý kdo se dostane do finále odehraje 8 her.

Průběžné výsledky KATEGORIE A  

Průběžné výsledky KATEGORIE B

Průběžné výsledky KATEGORIE C

Průběžné výsledky KATEGORIE D

Poznámka D kategorie (ženy s průměrem od 155 mohou hrát jak ve finále D, tak se mohou kvalifikovat i do finále kategorie C)

Sdílet na facebooku
Bowling bazar 2
Facebook
X-shop
Bowling Marketing
sportovní hry
BowlingWeb